Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

‘’Θα γίνει ό,τι χρειαστεί..’’ Χρ. Παπουτσής

Τα λόγια αυτά επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή 12 Φλεβάρη:
·        Από νωρίς η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε τις ‘’αναγκαίες προληπτικές’’ προσαγωγές ακόμη και έξω από τα σπίτια συμπολιτών μας, σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου ώστε να μην μαζικοποιηθούν οι συγκεντρώσεις.
·        Μετρό Ευαγγελισμού,Συντάγματος,Πανεπιστημίου,Ακρόπολης έκλεισαν παράνομα με εντολή της αστυνομίας για να αποτρέψει την προσεύλεση του κόσμου.
·        Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στις 17.20 περίπου,στον κόσμο που ήδη είχε κατακλείσει το κέντρο.Και έτσι όλο το βράδυ σ’όλο το κέντρο της Αθήνας,από Ομόνοια μέχρι τις στήλες του Ολυμπίου Διός, και από το Μοναστηράκι έως τον Ευαγγελισμό,ρίχναν διαρκώς χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ δεν έλλειψε το ότι για ακόμη μία φορά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με μηχανές εμβόλισαν απροκάλυπτα τον κόσμο.Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί διαδηλωτών από τις άγριες επιθέσεις των ΜΑΤ,άνθρωποι ημιλυπόθυμοι από τα ασφυξιογόνα και τα δακρυγόνα και με τυφλές συλλήψεις στο πλήθος.
·        Η αστυνομία βρήκε άξιο συμπαραστάτη τα αστικά ΜΜΕ που για ώρες μετέδιδαν εικόνες με φλεγόμενα κτήρια, προσπαθώντας να σπείρουν πανικό για «έκτροπα των διαδηλωτών». Επέλεξαν να μη δείξουν ούτε λεπτό ολόκληρο από τις συγκλονιστικές συγκεντρώσεις, επέλεξαν να σπαταλήσουν ώρες χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά «ξέχασαν» να αναφερθούν στις εκατομμύρια ζωές που καταστρέφουν τρόικα-κυβέρνηση-μνημόνια.
Παρόλα αυτά:
O κόσμος μαζικά βρέθηκε στο κέντρο παρά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις, παραμένει στο Σύνταγμα διαδηλώνοντας ενάντια στο νέο Μνημόνιο και την βάρβαρη επίθεση που δέχεται.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΩΝ.
ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ      
(πολιτιστικό κέντρο μελισσίων)                                                 http://laikisinelefsipentelis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου